succémat och början på ett nytt äventyr

Gårdagens mat var väldigt lyckad. Blev perfekt, romantiskt etc.
Bjöd på en liten drink när hon kom, hade lagt ner hallon och blåbär i isen. Fint. Stoppade in baguett med pesto på i ugnen, kokade upp soppan. En hemmagjord tomatsoppa. Serverade det i två små skålar, som egentligen är nötskålar tror jag. Men det blev perfekt, lagomt mycket till förrätt. Därefter till varmrätten, som då var pasta med saffran o hummerfondsås, eller vad man ska säga. Hade det i, lite stark sås, vet ej vad det heter, paprika, körsbärstomater, ärtor. Blev mycket gott. Uppskattades. Den maten fick ligga på fyrkantiga tallrikar, tycker det är så snyggt med såna tallrikar. Lätt att jag ska ha när jag flyttar hemifrån.

Till maten så hade vi köpt en flaska med mouserat vin, va väl sådär. Rätt så god eftersmak, men jag vet inte kanske ingen passande dryck till denna mat. Vi hade tända ljus, och flaskan stod i en liten skål som alltid finns i filmer, vinkylare, eller vad dom heter.

Och imorrn är det dags att fara bort till asien, vandra runt där, bo billigt och äta gott. Koppla av, ta en öl i solen o bara njuta. Det är min plan, tänker inte kröka bort hela resan. Sure så kan man göra det nån gång då o då, men men. Ska iaf ta det lugnt.

Så imorgon kl 12.50 på arlanda drar vi iväg upp i skyn för att mellanlanda i berlin och därifrån åka till BKK.
Vinka av mig om nån vill *hint hint*

Måste packa klart nu, alla småsaker. Ipoden måste fixas också, byta lite musik, eftersom man inte kan ha allt man vill ha måste man sitta o välja ut det bästa! Lite smått jobbigt måste jag säga.

Jaja Ingakonstigheter på resedagboken.se kommer vi att uppdatera när vi åker någonstans.

....out

Kommentarer
Postat av: Jannica

iih vad roligt, jag är avundsjuk :P

Men du får ha det gött, o mejla nån gång ibland så jag vet att du lever :) Puss och Kram!

2009-01-01 @ 23:22:15
URL: http://jannicab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0